Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων – Απευθείας εξετάσεις ΕΟΠΠΕΠ

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΎΝΕΤΑΙ

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται  σε όσους θέλουν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ και δεν έχουν προϋπηρεσία  τουλάχιστον 150 ωρών στην Εκπαίδευση Ενηλίκων στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα.

Η υλοποίησή του γίνεται από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, (πληροφορίες εδώ) το οποίο  ανήκει στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα, σε συνεργασία με τους Επιστημονικούς συνεργάτες του COMPUTER.GR.

Ταυτόχρονα πρέπει ο υποψήφιος να κάνει την εγγραφή του στο μητρώο εκπαιδευτών  ΛΑΕΚ του ΟΕΑΔ (Διαδικασία εύκολη και γρήγορη και χωρίς κανένα κόστος).

Οι δύο αυτές προϋποθέσεις αθροιστικά (Εγγραφή στο σεμινάριο  του πανεπιστημίου Ιωαννίνων  και  εγγραφή στο μητρώο ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ  δίνει το δικαίωμα στον υποψήφιο να  δώσει εξετάσεις στον ΕΟΠΠΕΠ)

-Για την εγγραφή σας στο Σεμινάριο Εκπαίδευσης  Εκπαιδευτών  Ενηλίκων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων  κάνετε  κλικ  http://www.elearn.econ.uoi.gr/elearn/gr/application.html και επιλέξτε   m177 - Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων

-Για την εγγραφή σας στο μητρώο εκπαιδευτών ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ κάνετε κλικ στον σύνδεσμο. http://laek.oaed.gr/  (Αίτηση Εγγραφής Εισηγητή)

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

ΚΟΣΤΟΣ: 290€

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 120 Ώρες / 3 Μήνες